Chat with us, powered by LiveChat
Probiotik

Probio Aktiv, 30 kapsul - probiotik

  • ​podpora prebavi
  • za črevesno mikrofloro
  • uravnoteženost bakterij

Na voljo: Izdelek je na zalogi
Rok uporabe najmanj do:  18.01.2021 Naročila do 14:00 (PON-ČET) bodo odpremljena še danes Ikona informacije
9.99€
Ob nakupu 2 kosov cena samo 9.49€ / kos (-5.00%) Ob nakupu 4 kosov cena samo 8.99€ / kos (-10.01%)
Z nakupom pridobite 0.27€
-+

Ali pokličite in naročite na 031 011 322


Miklavž Banner

Prehransko dopolnilo: Probio Aktiv - simbiotični kompleks


Probiotiki so prehranski dodatek, ki vsebuje mikroorganizme, ki imajo ugoden učinek na gostitelja, v našem primeru človeka. Probiotiki omogočajo ustrezno okolje za rast bakterij, ki se nahajajo v črevesju. Skupaj pravimo temu mikro-črevesna flora. 

Probiotične bakterije so odpornejše na želodčne sokove kot druge bakterije iz okolja. Zato preživijo prehod skozi prebavila in prispejo do debelega črevesja, kjer se razmnožijo in tako izboljšajo črevesno floro. Probio Aktiv v kapsulah je edinstvena kombinacija simbiotičnih kultur in inulina. 

 

> Probiotiki so živi mikroorganizmi. Naravno so prisotni v tankem in debelem črevesu. Med najbolj znanimi probiotiki najdemo tudi mlečno-kislinske bakterije.

> Prebiotike naše telo ni sposobno razgraditi in izkoristiti kot neposreden vir hranil, vendar pa pozitivno vplivajo na črevesno mikro-floro. Med bolj znane prebiotike spada inulin > naravna vlaknina, ki probiotikom služi kot hranilo, da se ti lahko pritrdijo na črevesno steno, se razmnožujejo in aktivno sodelujejo pri metabolizmu.

 

V kolikor uživate prebiotike in probiotike skupaj, lahko dosežete še boljši vzajemni učinek, kot če bi oboje uživali posamično.

 

Sestavine: Lactobacillus acidophilus, želatina (ovoj kapsule), Bifidobacterium bifidum, Bifidobacterium longum, inulin (frukto-oligosaharidni), magnezijev stearat (sredstvo proti sprijemanju).

 

Aktivne sestavine Vsebina na 1 kapsulo [mg] Število celic
Lactobacillus acidophilus 120 660 mil. celic
Bifidobacterium bifidum 50 275 mil. celic
Bifidobacterium longum 30 165 mil. celic
Inulin (frukto-oligosaharidni) 50 -

 

Prehransko dopolnilo je sestavljeno iz 2,2 milijard bakterij na 2 kapsuli.


Priporočen dnevni odmerek: 1-3 kapsule na dan

Vsebina: 30 kapsul

Neto količina: 10,5 g

Opozorilo: Priporočene dnevne količine oz. odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom.

Ni primerno za otroke mlajše od 3 let. Ne prekoračite priporočenega odmerka. Hranite izven dosega otrok. Shranjujte v temnem prostoru pri temperaturi od +5 do + 20 ° C. Varujte izdelek pred neposredno sončno svetlobo. Ta izdelek ni namenjen nadomestilu uravnovešene prehrane.

 

-+

Ali pokličite in naročite na 031 011 322

Napišite mnenje
OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro
Podobni izdelki
Copyright © 2012 - 2018 | Be Healthy d.o.o. |
Zemljevid strani