Chat with us, powered by LiveChat
Neem olje, BIO, hladno stiskano, 200 ml

Neem olje, BIO, hladno stiskano, 200 ml

  • iz semen neem-a
  • ayurveda
  • odlično za kozmetiko 

Na voljo: Izdelek je na zalogi
Rok uporabe najmanj do:  30.11.2020 Naročila do 14:00 (PON-ČET) bodo odpremljena še danes Ikona informacije
10.49€
Ob nakupu 2 kosov cena samo 10.29€ / kos (-1.91%) Ob nakupu 3 kosov cena samo 9.99€ / kos (-4.77%)
Z nakupom pridobite 0.26€
-+

Ali pokličite in naročite na 031 011 322


Neem olje – ayurvedsko olje, ki lajša probleme s kožo. 

 

Neem ali Azadirachta Indica je drevo, ki je avtohtono na indijskem podkontinentu. V kulinariki uporabljajo njegove cvetove in mlade poganjke oz. liste. Neem je tudi sestavni del številnih kozmetičnih izdelkov. Iz semen oz. plodov se pridobiva olje, ki je idealno za nego kože in las. V ayurvedi ga cenijo že tisočletja. 

Izdelek vsebuje izključno 100% neem olje premium kvalitete, hladno stiskano iz BIO neem plodov oz. semen in je po poreklu iz Indije. Ima specifičen vonj, ki je značilen za semena neema. Odlično je za nego suhe in razdražene kože. 

 

Kako lahko uporabimo neem olje: 

  • za izdelavo krem, mazil in losjonov za nego kože, 
  • za dodatek šamponom in balzamom za nego las, 
  • za izdelavo mila in kot dodatek zobnim pastam, 
  • za šampon za domače živali, 
  • zadostuje že 1 % neem olja, ki ga dodamo kozmetiki (polovica čajne žličke na plastenko šampona ali nekaj kapljic za posodico kreme),  
  • za kopel dodamo polovico čajne žličke v vodo, 
  • za uporabo na vrtu ali v gospodinjstvu dodamo 1 jedilno žlico na 1 liter vode. 
     


Sestavine (INCI): melia azadirachta seed oil iz certificirane biološke pridelave SI-EKO-002, kmetijstvo izven EU. Poreklo: Indija. 

Neto količina: 200 ml. 

 

Opozorilo: Ni primerno za otroke, nosečnice in doječe matere. Dodatna previdnost je potrebna tudi pri zaužitju. Pri sobni temperaturi je v tekočem stanju, pri nižjih temperaturah (pod 21°C) pa se prične strjevati - ko se ponovno segreje, se spet utekočini (lahko da za nekaj minut položimo v toplo vodo). 

Shranjevati dobro zaprto, pri sobni temperaturi v temnem in suhem prostoru. Olje je najbolje po odprtju porabiti v 12 mesecih. 

 

-+

Ali pokličite in naročite na 031 011 322

Napišite mnenje
OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro
Podobni izdelki
Copyright © 2012 - 2018 | Be Healthy d.o.o. |
Zemljevid strani