Chat with us, powered by LiveChat
Olje čajevca

Olje čajevca, 100 ml

  • dezinfekcija
  • masaža
  • čiščenje kože

Na voljo: Izdelek je na zalogi
Rok uporabe najmanj do:  31.07.2021 Naročila do 14:00 (PON-ČET) bodo odpremljena še danes Ikona informacije
9.99€
Ob nakupu 2 kosov cena samo 8.99€ / kos (-10.01%) Ob nakupu 3 kosov cena samo 7.99€ / kos (-20.02%)
Z nakupom pridobite 0.25€
-+

Ali pokličite in naročite na 031 011 322


Olje čajevca za dezinfekcijo ter nego kože in nohtov.

 

Olje čajevca je pridobljeno iz rastline čajevec (tea tree) in se pogosto uporablja v kozmetične in negovalne namene. Čajevec je drevo, ki raste v Avstraliji in je izredno priljubljeno za izdelovanje eteričnega olja. Drevo čajevca zraste do 7 metrov visoko. Za pridobitev olja se uporabljajo njegovi listi in vejice.

Sestavine, ki jih najdemo v olju čajevca delujejo anti-bakterijsko in anti-septično.

 

Olje čajevca se lahko uporablja pri:

  • negi kože,
  • odstranitvi klopov,
  • zaviranju rast / razmnoževanje mikrobov,
  • masažo lasišča,
  • negi nohtov,
  • nego nog,
  • negi aknaste kože,
  • čiščenju kože.

 

Sestavine: Parafinum Liquidum, olje čajevca.

Neto količina: 100 ml

Uporaba: Nanesite olje na prizadeto območje večkrat (2 do 3) na dan. Mešanica olja je že pripravljena za nanašanje na kožo in je ni potrebno dodatno redčiti.

 

Opozorilo: Izdelek NI namenjen uživanju. Samo za zunanjo uporabo. Preprečiti stik z očmi. Hraniti izven dosega otrok na suhem mestu.

 

-+

Ali pokličite in naročite na 031 011 322

Napišite mnenje
OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro
Podobni izdelki
Copyright © 2012 - 2018 | Be Healthy d.o.o. |
Zemljevid strani