Chat with us, powered by LiveChat

Prijava na e-novice

O podjetju

Podjetje Bioforma sestavlja ekipa marljivih in pridnih sodelavcev

S skupnimi močni se trudimo, da iz dneva v dan dodajamo v naš prodajni program izdelke, ki pripomorejo k zdravemu in vitalnemu življenju. Trenutno boste v naši spletni trgovini našli že več kot 800 izdelkov in tukaj še nikakor nismo končali. Tako kot iz dneva v dan skrbimo za ugodne in dostopne cene prehranskih dopolnil, na tedenski ravni dodajamo tudi nove izdelke.

V kolikor imate kakršnakoli vprašanja se lahko zmeraj obrnete na nas in pomagali vam bomo po naših najboljših močeh.

 

Ekipa Bioforme

Marina (Lastnik) to sem jaz :) skrbim, da se zmeraj nekdo oglasi na naš telefon in vam z veseljem pomagam pri svetovanju pravih izdelkov. Zaljubljena v podjetništvo, zato me boste našli na vseh področjih v podjetju. V glavnem pa sem odgovorna za vse akcije, promocije in terminske plane, ki jih zasledite na spletu.

Najljubši citat: “Uspeh pomeni, da greš od neuspeha do neuspeha, ne da bi pri tem izgubil voljo.”

 

 

Miha (Lastnik) skrbi, da nas najdete na spletu. Kar je še posebej pomembno saj smo spletna trgovina in želimo ustreči vsem vašim željam na vsakem koraku. Miha skrbi za analize, oglaševanje in algoritme, ki jih ne razume nihče v podjetju. Poleg omenjenega pa tudi odličen vodja projektov in rešitelj še tako nemogočih situacij in izzivov s katerimi se srečujemo v podjetju.

Najljubši citat: "Every successful person in life began by pursuing a passion, usually against all odds"

 

 

Petra Krančan (Prehranski svetovalec) skrbi, da se vam v podjetju zmeraj kdo poleg mene oglasi na naš telefon ali odgovori na vaša vprašanja. Zmeraj dobre volje, pripravljena pomagati poiskati rešitev za vse zdravstvne tegobe. Našli jo boste na vseh področjih povezanih s komunikacijo. Tako na facebooku ali naši spletni strani, že čaka na vaše vprašanje :)

Najljubši citat: "Bodi sprememba, ki jo želiš videti v svetu.” Gandhi

 

 

Luka Oštir (Prehranski svetovalec) skrbi za svetovanje in podporo našim strankam ter pozitivno vzdušje v naši ekipi. Vedno vam bo svetoval po najboljših močeh in vam pomagal pri izbiri izdelkov ali tehničnih težavah. Poleg svetovanja po telefonu ali mailu pa Luka skrbi tudi za urejeno spletno stran.

Najljubši citat: "Besede so mnenje, ne dejstvo. Dejanja so edina resnica." Marcus Aurelius

 

 

Špela Chvatal (Vodja nabave) skrbi, da so vsi izdelki,ki jih najdete na naši spletni strani zmeraj na zalogi in pripravljeni na pošiljanje k vam domov. Zmeraj vam bo z vseljem pomagala kadar boste imeli željo po naknadnem naročilu ali spremembi paketa.

Najljubši citat: “Vse se zgodi z razlogom.”

 

 

Nina Lopan (Nabavni referent) skrbi za izdane račune, dobanice in druge administrativne dokumente povezane z vašimi naročili. V podjetju prav tako pomaga pri nabavi, pakiranju in urejanju skladišča in skrbi za osebne prevzeme izdelkov v naši poslovalnici.

Najljubši citat: "Dum spiro, spero."

 

 

Rok Jambrošič (Programer) pravi mojster v programiranju in delovanju naše spletne strani. Skupaj s sodelavcem Jernejem sta zmeraj na voljo in pripravljena na reševanje izzivov, ki jima jih zastavimo v našem podjetju. Brez njiju spletna stran ne bi bila to kar je. 

Najljubši citat: "Talk is cheap. Show me the code." Linus Torvalds

 

 

Zala & Ajda Bende (Šefici) naši najmlajši članici Bioforme, za kateri porabimo največ energije in časa. Pomagata nam predvsem s svojim vsakdanjim nasmeškom, ki polepšata še tako naporne dneve. 

Najljubši citat: “Nasmeh je nekaj najlepšega kar lahko podariš drugemu človeku”

 

Lep pozdrav Marina

 

BIOFORMA V MEDIJIH:

Portal Mladi podjetnik - intervju z naslovom: Po izgubi službe vstopila na podjetniško pot.

 

 

Copyright © 2012 - 2018 | Be Healthy d.o.o. |
Zemljevid strani