Chat with us, powered by LiveChat
Test ovulacije

Test ovulacije, 5 trakov

  • 99% zanesljivost
  • hitro samotestiranje
  • 5 testov v pakiranju

Na voljo: Izdelek je na zalogi
Rok uporabe najmanj do:  28.01.2022 Naročila do 14:00 (PON-ČET) bodo odpremljena še danes Ikona informacije
8.99€
Z nakupom pridobite 0.22€
-+

Ali pokličite in naročite na 031 011 322


Test ovulacije – Testirajte svoje plodne dni in ugotovite optimalni čas za zanositev.

 

Kiwu Wuki test ovulacije je urinski preizkus s trakom za odkrivanje ovulacije. Test ovulacije zazna prisotnost LH (luteinizirajoči hormon) v urinu ženske in tako ugotovi ali je prišlo do ovulacije oz. plodnih dni.

Luteinizirajoči hormon (LH) se sprosti v krvni obtok, ko jajčece dozori in sproži ovulacijo ter sprosti jajčece v jajcevod. V tem trenutku je ženska najbolj plodna, saj prav neposredno pred ovulacijo telo proizvaja velike količine luteinizirajočega hormona (LH). Pozitiven ovulacijski test odkrije rastoči LH hormon v urinu, kar pomeni, da bo ovulacija nastopila v naslednjih dveh dneh.

 

Testni trakovi zagotavljajo 99% natančno odkrivanje vaše ovulacije.

 

Napotki za uporabo:

1. Testni trak in vzorec urina morata biti segreta na sobno temperaturo. Embalaže testnega traku ne odpirajte, dokler niste pripravljeni na opravljanje testa.

2. Vzemite testni trak iz zaščitne embalaže in pazite, da ne pride v stik z vlago. Na testni trak lahko zabeležite kontrolno številko ali ime testirane osebe.

3. Testni trak potopite v vzorec urina v smeri puščice največ do oznake MAX za približno 20 sekund (vendar ne manj kot 15 sekund). Nato trak položite na nevpojno čisto površino. Če potopljeni trak v urinu ne preseže oznake MAX, ga lahko pustite tudi v vzorcu. Za vsak vzorec uporabite nov test ovulacije.

4. Počakajte, da se na traku pojavi roza črta. Kako hitro se bo rezultat pokazal, je odvisno od količine LH hormona v urinu, lahko je to že v 60 sekundah. V vsakem primeru morate na rezultat počakati 5-10 minut, saj je šele takrat rezultat gotov. Testa ovulacije ne morete vrednotiti po več kot 10 minutah.

 

Vrednotenje rezultatov testa ovulacije:

Test ovulacije

Komplet vsebuje pet testnih trakov in navodila za uporabo. Testni trak je namenjen za enkratno domačo uporabo testiranja urina.

Hranite na suhem mestu od 4-30 °C, zunaj dosega otrok. Ne uporabljajte po pretečenem roku. Ne uporabljajte, če je embalaža poškodovana.

ECO testni trakovi imajo certifikat CE.

 

-+

Ali pokličite in naročite na 031 011 322

Napišite mnenje
OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro
Podobni izdelki
Copyright © 2012 - 2018 | Be Healthy d.o.o. |
Zemljevid strani