Chat with us, powered by LiveChat
Simbiosistem probiotiki + prebiotiki za otroke in dojenčke

Simbiosistem probiotiki + prebiotiki od 1. meseca naprej, 20 vrečk

  • dobre bakterije
  • okus vanilija
  • za dojenčke in malčke

Izdelka ni na zalogi
13.99€
Ob nakupu 2 kosov cena samo 12.99€ / kos (-7.15%)
Z nakupom pridobite 0.38€
-+

Ali pokličite in naročite na 031 011 322


Simbiosistem – kombinacija probiotikov in prebiotikov za popolno ravnovesje črevesne flore dojenčkov in malčkov.

 

Simbiosistem je prehranski dodatek, zasnovan na osnovi probiotikov (mlečnih encimov) in prebiotikov (vlaknin). Namenjen je spodbujanju ravnovesja črevesne flore, zato je koristen pri zaprtju in drugih prebavnih težavah, ki so posledica nepravilne prehrane ali sprememb v črevesni flori po zdravljenju z antibiotiki.

Probiotiki in prebiotiki tvorijo "simbiozo” oz. učinkovit sistem, ki oskrbuje naš organizem z mlečnimi fermenti oz. mlečno-kislinskimi bakterijami, katerim pa obenem nudi tudi hranila, da se le-te lahko pritrdijo na črevesno steno in aktivno sodelujejo pri presnovi.

Kombinacija probiotikov in prebiotikov ima prednost pred običajnimi probiotičnimi pripravki, saj zaradi simbiotičnega delovanja omogoča, da se v črevesju dobre bakterije optimalno razmnožijo oz. kolonizirajo. Med bolj znane in učinkovite prebiotike spada inulin.

 

Simbiosistem v dveh vrečkah vsebuje:

  • 20 milijard živih bakterij Lactobacillus (Lattobacillus acidophilus in Lattobacillus plantarum), bistvenih mlečnih fermentov za vzdrževanje uravnotežene črevesne bakterijske flore.
  • 2 g vlaknin (BENEO® inulina iz cikorije in oligofruktoze), kar prispeva k ohranjanju črevesne fiziološke funkcije.

 

Vzajemno delovanje bakterij Lactobacillus in vlaknin Inulina omogoča vzpostavitev optimalnega ravnovesja črevesne flore in dobrih bakterij.

 

Priporočen dnevni odmerek: Vedno upoštevajte priporočen dnevni odmerek, razen v primeru drugačnih navodil zdravnika.

  • Dojenčki od 0 do 1 leta: 1 vrečka na dan
  • Otroci starejši od 1 leta in odrasli: 2 vrečki na dan

 

Navodila za uporabo: Vsebino vrečke raztopite v kozarcu vode, mleka, sadnega soka ali druge pijače, ki ne sme biti topla.
Za optimalni učinek Simbiosistema, se priporoča uživanje za zajtrk ali ob popoldanskem prigrizku. Vsebino vrečke lahko raztopimo v kozarcu pol-posnetega mleka, s čimer dobimo odličen napitek s prijetnim okusom vanilije s samo 65 Kcal. Lahko vmešamo tudi v lahki jogurt s skupno energijsko vrednostjo približno 55 Kcal.

 

Ker si proizvajalec Buona prizadeva za prijazno okolje, je embalaža izdelkov oblikovana tako, da na notranji strani vsebuje pravo čarovnijo za naše najmlajše - pobarvanko različnih motivov.

Zato embalaže nikar ne zavrzite, ampak si vzemite čas za ustvarjanje in smeh z vašim malčkom.

 

Sestavine: BENEO®, sinergija 1 (mešanica inulina in oligofruktoze); Lactobacillus acidophilus La-14; Lactobacillus plantarum Lp-115; fruktoza; aroma: vanilija.

 

Aktivne sestavine 100 g 1 vrečka 2 vrečki
Inulin            50 g 1000 mg 2000 mg
Funkcionalne bakterije 500 milijard celic 10 milijard celic 20 milijard celic

Vsebina: 20 vrečk

Neto količina: 40 g

 

Opozorilo: Izdelek ne vsebujejo glutena in laktoze. Priporočene dnevne količine oz. odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom.

Pred uživanjem otroka do 3. leta starosti je nujen posvet z zdravnikom. Shranjevati na temperaturi do 25°C. Ne izpostavljajte sončni svetlobi.

 

-+

Ali pokličite in naročite na 031 011 322

Napišite mnenje
OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro
Podobni izdelki
Copyright © 2012 - 2020 | Be Healthy d.o.o. |
Zemljevid strani