Chat with us, powered by LiveChat
Test moške plodnosti

Test moške plodnosti - test sperme

  • diskretno testiranje
  • test količine spermijev
  • test kvalitete sperme

Na voljo: Izdelek je na zalogi
Rok uporabe najmanj do:  04.01.2022 Naročila do 14:00 (PON-ČET) bodo odpremljena še danes Ikona informacije
19.99€
Z nakupom pridobite 0.49€
-+

Ali pokličite in naročite na 031 011 322


Vikend akcija - Brezplačna poš Banner

Test moške plodnosti – omogoča zasebno samotestiranje sperme za ugotavljanje plodnosti.

 

Neplodnost prizadene približno 10-15% parov v rodni dobi in v kar 40-50% primerih do neplodnosti pride zaradi težav s spermo. Test moške plodnosti omogoča, da lahko ugotovimo, ali je aktivnost in količina spermijev v vzorcu normalna ali nižja kot običajno. Normalna aktivnost in količina spermijev je namreč povezana z boljšo možnostjo oploditve oz. zanositve.

Po podatkih svetovne zdravstvene organizacije mora 1 mililiter ejakulanta (sperme) povprečnega zdravega moškega vsebovati 20.000.000 spermijev. Edinstven Kiwu Wuki test moške plodnosti omogoča, da lahko hitro in diskretno preverimo, ali je naša koncentracija sperme enaka, manjša ali večja od 20 milijonov spermijev na mililiter. 

Preskus je namenjen tudi za kvalitativno detekcijo semenčic v ejakulantu, kar pomeni, da s testom ugotavljamo, ali je število spermijev dovolj visoko za oploditev v primeru ženske ovulacije. Pri nizkem številu spermijev je oploditev namreč manj verjetna.

 

Kiwu Wuki test moške plodnosti je zasnovan tako, da testira tako količino (število) spermijev, kot tudi njihovo kakovost (aktivnost oz. mobilnost).

 

Pozitiven rezultat količine spermijev je dober znak, vendar to še ni dokaz za plodnost. Nizka količina spermijev je sicer eden najpogostejših razlogov za težave z oploditvijo, toda obstaja še veliko razlogov za neplodnost, kot npr. mobilnost, kakovost ali oblika spermijev. Na kakovost sperme močno vpliva naše fizično in psihično stanje, stres, prehrana, vročina, spremembe v načinu življenja, kajenje itd.

Negativen rezultat še ni nujno slaba novica, saj vam prihrani čas, ko že dlje časa brez učinka poskušate spočeti otroka in se ne odločite za zdravljenje. V primeru negativnega rezultata priporočamo, da obiščete zdravnika, ki vam bo svetoval, kako lahko izboljšate količino in kakovost sperme. Priporočamo vam tudi uživanje izdelka BlueFertil  za izboljšanje kakovosti sperme, plodnosti in potence.

 

Komplet za testiranje kakovosti sperme (Kolorimetrična metoda) vsebuje posebno membrano iz steklenih vlaken z visoko absorpcijsko kapaciteto in velikostjo por mnjšo od 0,5 mikronov, ki služi za filtriranje semena. Spermiji se ujamejo na prvo plast te membrane. Barvna indikacijska tekočina hitro obarva spermo in temnejša kot je barva, večje je število spermijev na membranskem filtru. S primerjavo referenčne barve na testni kaseti (polje B) boste ugotovili, ali je barva vzorca (polje A) svetlejša, enaka ali temnejša.

 

Navodila za uporabo: Podrobnejša navodila in natančen postopek uporabe testa boste našli v pakiranju.

Pomembno: Pred testiranjem je pomembno, da prekinete s spolnimi aktivnostmi za 3 do 7 dni, saj bo to zagotovilo, da bo količina in kakovost sperme dovolj visoka in test lahko natančno zazna število semenčic.  Ko se odločite za testiranje, pri masturbaciji poskrbite, da shranite spermo direktno v zbirni lonček. Test morate opraviti v dveh urah, rezultat pa odčitate v petih minutah (kasneje intenzivnost barve zbledi).

 

-+

Ali pokličite in naročite na 031 011 322

Napišite mnenje
OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro
Podobni izdelki
Copyright © 2012 - 2020 | Be Healthy d.o.o. |
Zemljevid strani