Chat with us, powered by LiveChat
Test za THC

Test za THC, 2 testa

  • enostavno samotestiranje
  • testiranje uporabe kanabisa
  • pozitiven od 2 do 5 dni po uporabi marihuane

Na voljo: Izdelek je na zalogi
Rok uporabe najmanj do:  28.02.2020 Naročila do 14:00 (PON-ČET) bodo odpremljena še danes. Ikona informacije
14.99€
Z nakupom pridobite 0.37€
-+

Ali pokličite in naročite na 031 011 322


Test za THC zazna stranske proizvode tetrahidrokanabinola (THC) v urinu po uporabi marihuane.

 

Test za THC je preprost in hiter test, za izvedbo katerega potrebujemo vzorec urina. THC je mogoče v urinu odkriti 30 minut po uporabi marihuane, urin pa ostane pozitiven na prisotnost THC-ja od 2 – 5 dni po uporabi marihuane.

Marihuana je halucinogeno sredstvo, pridobljeno iz cvetnega dela rastline konoplje (Cannabis sativa). Kemijske spojine, kot je tetrahidrokanabinol (THC), se po uriniranju po uporabi marihuane nahajajo v urinu.

 Test za THC

 

Zloraba marihuane povečuje tveganje za bolezni srca in ožilja, saj oslabi naš imunski sistem ter posledično poveča tveganje za nastanek okužb in bolezni. Poslabša lahko astmo, nevarna pa je tudi zaradi večjega tveganja za razvoj raka na grlu in pljučih. Pri dolgotrajni uporabi marihuane je zmanjšana sposobnost presoje, pojavijo se lahko shizofrenija, bipolarna motnja, depresija ali tesnoba. Tveganje je še toliko večje pri posamezniku, ki ima v družinski anamnezi zabeleženo tudi duševno motnjo. Pri bolnikih s shizofrenijo lahko uporaba marihuane poslabša simptome bolezni.

 

Prednosti uporabe testa za THC:

  • Preprost in hiter način samotestiranja,
  • uporaba smiselna že pol ure po uporabi marihuane,
  • urin ostane pozitiven na THC od 2 do 5 dni po uporabi marihuane.

 

Navodila za uporabo: Z uporabo priložene plastične posodice zberite vzorec urina (vsaj 1 – 1,5 cm urina v posodici). Svetuje se uporaba prvega jutranjega urina. Testni trak pomočite v posodico z urinom in počakajte 5 – 10 sekund. Trak nato položite vodoravno na suho površino in počakajte na reakcijo. Odčitajte rezultat.

 

Vsebina: 2 zaprti aluminijasti vrečki, ki vsebujeta: 1 testni trak, 1 vrečko sušilnega sredstva, 2 plastična kozarčka za vzorce urina in 1 navodila za uporabo.

 

Opozorilo: Rezultati testiranja so uporabni kot prvi korak pri ugotavljanju določenega parametra in niso namenjeni diagnosticiranju.

 

-+

Ali pokličite in naročite na 031 011 322

Napišite mnenje
OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro
Podobni izdelki
Copyright © 2012 - 2018 | Be Healthy d.o.o. |
Zemljevid strani